محمد حسن خادم زاده گفت: در اين راستا يک گروه از کارشناسان فني و متخصص در اين زمينه در حال جداسازي اشياء تاريخي از روي بدنه ديوارها هستند و قرار است اشياء تاريخي در ويترين هاي مناسب به نمايش درآيد.
وي با اشاره به اين که فرايند جداسازي اشياء از بدنه ديوارها يکي ازپيچيده ترين و مشکل ترين اقدامات انجام شده در موزه دوره اسلامي به شمار مي آيد اظهار داشت: ساختمان موچود براي ايجاد موزه دوران اسلامي بالغ بر 6500متر است که از اين مساحت4200 متر براي موزه و دو هزار متر براي گالري ها و سالن اجنتماعات و ورود در نظر گرفته شده است.
به گفته اين مقام مسئول در موزه ملي: از محل اعتبارات سازمان اعتباري بالغ بر 2 ميليارد و 800 ميليون تومان براي تجهيز و راه اندازي موزه دوران اسلامي درخواست شد.
خادم زاده با بيان اين که در آينده طراحي موزه به طور کامل در بخش بالا انجام مي شود تصريح کرد: در مرحله نخست ملبغي بالغ بر 700 ميليون تومان اختصاص يافت که از اين مبلغ 300ميليون تومان تخصيص و باقي مانده آن نيز در حال پرداخت است.
وي با اشاره به اين که بخش دوم قرارداد براي اختصاص اعتباري بالغ بر 5/1 تا 2 ميليارد تنظيم شده است تاکيد کرد: براساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته تلاش مي شود در بهمن ماه سال جاري بهره برداري از موزه صورت گيرد اما با توجه به تزريق منابع مالي اين امکان بعيد به نظر مي رسد.
وي با بيان اين که از ميان 12 هزار قلم شي تاريخي مربوط به گنجينه دوران اسلامي موزه ملي ايران ، تقريباً دو هزار شي براي نمايش در اين موزه انتخاب شده افزود: خوشبختانه شناسايي و انتخاب اشياء و آثار موجود در موزه ملي از دوران صدر اسلام ، سلجوقي ، ايلخاني ، تيموري ، صفوي و قاجاريه به پايان رسيده است . /118
انتهای پیام/